1-op-1 en kort & krachtig

Sleutelgesprek

Je voelt dat je eigen beperkende patronen je uit de flow houden. Maar je hebt geen idee hoe je dit kunt doorbreken…. Je zit niet lekker in je vel, je reageert steeds op een manier die niet helpend is, je houd jezelf klein, je bereikt niet wat je wilt….

En je weet dat er een grotere versie van jezelf is, maar het lukt het je (nog niet) om die te zijn. Tijd voor zelfonderzoek dus en een eerste stap....

Een eerste stap naar een andere IK

Ben je eraan toe om dit te doorbreken en te gaan voor wie je werkelijk bent? Maar weet je niet hoe je deze hobbel moet nemen? In een sleutelgesprek leggen we samen de blauwdruk van de grootste versie van jezelf bloot EN krijg je inzicht in de blauwdruk van je meest belemmerende patro(o)n(en).

Na dit gesprek ben je je diepgaand bewust geworden van je patronen, van wat je dagelijks van binnen doet waardoor je in stand houdt waar je nu bent. Dit is de opening naar het loskomen van deze patronen, om van daaruit te leren om je emoties en gedachten te reguleren. Je kunt de kracht van je brein positief benutten om van daaruit te gaan leven zoals jij wilt. Dit gesprek geeft jou de sleutel om hiertoe toegang te krijgen.

" In oneself lies the whole world and if you know how to look and learn, the door is there and the key is in your hand. Nobody on earth can give you either the key or the door to open, except yourself  "

- Jiddu Krishnamurti

042B8691-2-compressed

Innerlijk leiderschap

De belangrijkste voorwaarde voor een gelukkig en succesvol leven is meesterschap over je geest. Meesterschap over je denken, je voelen en daarmee je doen en spreken vraagt innerlijk leiderschap. En dat beïnvloedt niet alleen jezelf, maar ook je leven, je omgeving, je werk en nog meer dan dat.
Wat daarvoor nodig is? Bewegen van onbewust-zijn naar bewust-zijn. Leren om NEE te zeggen tegen oude verhalen die je tegen houden en JA te zeggen tegen jezelf, door je potentieel aan te boren en in te zetten.

Is dit iets voor jou?

Soms zit je niet lekker in je vel, je merkt dat je steeds in dezelfde patronen stapt waardoor je jezelf tekortdoet. Of je houdt jezelf klein omdat je diep van binnen niet gelooft in jezelf of onzeker bent. Of het loopt niet lekker in je werk, je bereikt niet wat je voor ogen hebt. Kortom, het stroomt niet zoals je zou willen. En je wilt het anders. Maar, …je eigen beperkende patronen houden je uit de flow en je hebt geen idee hoe je dit kunt doorbreken…. Het is tijd voor diepe zelfreflectie dus.

Dan is een sleutelgesprek met mij echt iets voor jou.

Het slimme onbewuste

Wij mensen zijn toegerust met een complexe en briljante geest. Het is namelijk zelflerend. Op basis van onze ervaringen in het verleden creëert het strategieën die in het heden -veelal onbewust- worden ingezet om ons staande te houden. In werk, in relaties, in vriendschappen, in moeilijke situaties, … noem maar op.

Zonder dat we het door hebben wordt ons denken, onze gevoelens en van daaruit ons gedrag en communiceren gestuurd door een combinatie van oude overtuigingen, negatieve gedachten, gevoelens en ervaringen. Omdat we deze ‘kennis in ons brein’ (zie het als een blauwdruk van je geest) projecteren op waar we dagelijks mee geconfronteerd worden. En dan gaan onze strategieën, onze ‘patronen’, “aan”. Soms o zo nuttig, maar heel vaak disproportioneel ten opzichte van wat er nu speelt of zelfs totaal niet passend. Want zo slim is het brein dus ook weer niet:-).

Jij bent de sleutel

Maar daar kun JIJ wat aan doen! Je kunt het slimme onbewuste namelijk beïnvloeden. JIJ kunt achterhalen wat je steeds uit je kracht haalt, én je kunt hiervoor nieuwe strategieën aanleren die wél helpend zijn.

Drie stappen
Als je je bewust wordt van je patronen, van wat je dagelijks van binnen doet waardoor je in stand houdt waar je nu bent, dan is dat de opening naar het doorbreken van (de negatieve voeding) van deze patronen. Dan kun je leren om je emoties en gedachten te reguleren. En creëer je een nieuwe werkelijkheid, en ga je leven zoals jij wilt.

Gun jezelf nieuwe inzichten
Ben je eraan toe om de blauwdruk van je huidige IK te ontrafelen? Helder krijgen welke patronen je (nu nog) tegenhouden?

En van daaruit te ontdekken wie je werkelijk wilt zijn, hoe je werkelijk wilt leven, hoe jij dit potentieel in jou kan ontsluiten? Na het sleutelgesprek met mij heb je doorvoeld wat je grootste verlangen is, hoe de beste versie van jezelf eruitziet: de blauwdruk van je nieuwe IK.

We bespreken samen welke de stappen je kunt nemen om van deze versie je nieuwe gewoonte te maken.

Hoe ik dat doe?

Succesvolle verandering doe je stapsgewijs. Er is onderzoek gedaan naar hoe succesvolle, gelukkige, mensen dit doen en gebleken is dat in hun aanpak acht stappen zijn te onderkennen. Eigenlijk doen we dit allemaal al, alleen vergeten we vaak één of meerdere aspecten waardoor we uiteindelijk ons doel niet bereiken.

Met het model de Assen van Verandering neem ik je mee door de eerste stappen. Dit geeft jou de inzichten om van daaruit te beslissen hoe je wilt groeien naar waar je naar verlangt.

In 1,5 tot 2 uur werken we aan jouw blauwdruk van je nieuwe IK en krijg je scherp welke doorbraak je hoe kunt creëren. Je ontvangt achteraf per mail de twee blauwdrukken die dienen als reminder voor jouw transformatieproces.

Interesse?

Dan kun je hier een gesprek aanvragen.

Na betaling neem ik contact met je op en prikken we een datum. Gewoon een mailtje sturen mag ook:-)

Het gesprek vindt plaats via Zoom of in mijn coachruimte in Den Haag Ypenburg.

 
 
Kosten: €179,- (excl. BTW)
Scroll naar boven