042B8664-cropped vierkant

"I've been there..."

Ik ken jouw problemen, verlangens en het pad dat je doorloopt. Niet precies natuurlijk, maar ook ik heb naast hoogtepunten meerdere dieptepunten gekend in mijn leven. Ik heb tijd voor heling en introspectie genomen en ben van daaruit een nieuwe weg ingeslagen. Dat vraagt zaadjes planten, verzorgen, zien welke paden zich openbaren en durf om te groeien en opnieuw te bloeien.

Inmiddels begrijp ik hoe mijn (en ons:-)) brein werkt, wat dat betekent voor het bewustzijn en het onderbewuste, voor ons doen en laten. En hoe ieder brein anders ‘geprogrammeerd’ is en hoe dat in de weg kan zitten om niet het leven te leiden dat je zou willen leiden. Ik kan je helpen om je daarvan te bevrijden.

Wil jij ook ont-maskeren?

Ik gun iedereen de juiste plek, de juiste balans, geluk en plezier in het leven en weet hoe het pad voelt om daar te komen. Als je samenvalt met wie je werkelijk bent, geen maskers meer hoeft te dragen, dan ben je een bron van wijsheid en bedding voor jezelf en je omgeving. Daar wil ik graag iets aan bijdragen!

Mijn missie

Als we de -in miljoenen jaren ontwikkelde- wijsheid van de natuur inzetten om mens & organisatie te ontwikkelen, zijn plezier, groei en geluk én een betere wereld een natuurlijk gevolg. Natuurwijsheid als kompas voor persoonlijk geluk, intuïtieve ontwikkeling, team- of zakelijk succes. En daarmee een kompas voor een betere wereld.

Mijn bijdrage bestaat eruit om bij de ander iets diepgaands aan te raken en te laten transformeren, omdat de ander zijn eigen innerlijke kracht ontdekt en zó leert inzetten dat dit leidt tot duurzame verandering van zichzelf, zijn of haar omgeving en het grotere geheel.

Met mijn ervaringsgerichte aanpak -vaak in combinatie met de natuur als spiegel- leid ik je door een daadwerkelijke transformatie. Dit doe ik niet alleen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Een vergelijkbare aanpak wordt ingezet bij team- en leiderschapsontwikkeling.

Door op een liefdevolle manier naar de onderstroom te laten kijken, wordt gefaciliteerd dat de meest beperkende onbewuste patronen zichtbaar worden en worden aangepakt. SeasonWise is een plek waar mensen en teams kunnen groeien, waar wordt aangekeken wat nodig is, zodat het potentieel weer kan stromen.

vogel

Mijn aanpak

Mijn kennis, werk- en levenservaring en vaardigheden vullen elkaar op krachtige wijze aan. In breng dit samen in ontwikkelingsprogramma’s voor mens, team en organisatie.

Door vooral ervaringsgericht leren met intensieve begeleiding, krijg je helder waar verbinding in jou versterkt kan worden en hoe.

Methodieken waar ik mee werk zijn onder andere de inzet van de wijsheid van de paarden(kudde) en de natuur, systemisch werk, voice dialogue, rituelen, de assen van verandering, meditatie en diverse oplossingsgerichte coachtechnieken. Alles is erop gericht je jouw eigen-wijsheid te laten ervaren en overeenkomstig te gaan handelen. Zo leer te mee te bewegen op dat wat is – in jou en in je omgeving – en op natuurlijke wijze richting te geven aan het leven.

De kracht van de kudde

Wat ik graag aan jou of je team of organisatie wil meegeven, zo benader ik ook zelf mijn leven en werk. Werken met de "KRACHT VAN DE KUDDE" is daar een belangrijk aspect van. Voor mij betekent dat onder andere dat samen sterk maakt. Gebruik maken en respecteren van elkaars kwaliteiten, je plek innemen en geven aan anderen, ordening, balans, inzetten van je intuïtie, vertrouwen, verbinding, harmonie en beweging. 

De locatie van de kudde

In sommige programma's van SeasonWise wordt de wijsheid van de kudde ingezet om jou of je team nieuwe inzichten en doorbraken aan te reiken. Hiervoor werk ik op een prachtige locatie middenin de Randstad, bij Paardeninzichten in het Bieslandse Bos, dicht bij Delft. De paarden worden hier zo natuurlijk mogelijk gehouden in kuddeverband. Ze leven altijd buiten waardoor ze ruim voldoende bewegingsvrijheid en sociaal contact hebben. Doordat zij kunnen voldoen aan hun natuurlijke behoeften, blijven ze fysiek en mentaal in balans en zijn ze in staat waardevolle inzichten te geven. Naast dat de paarden hier leven is het een idyllische plek die bij uitstek geschikt is om weer contact te maken met jezelf, doordat de energie er heerlijk is middenin de rust van de natuur.

Evelien Olyslagers-compressed

Samenwerking

Ik werk graag met mensen die op dezelfde wijze naar het leven kijken. Die de verbinding voelen met zichzelf, de ander, de samenleving en onze mooie aarde in al haar facetten.
 
Evelien Olyslagers is van oorsprong 'gedragsdeskundige tussen mens en paard.' Waarom Evelien? Nou, lees maar....
 
Evelien ziet de kleine signalen tussen mens en paard ontstaan. Doordat ze de juiste vragen stelt, kun je de vertaling maken naar jezelf en de omgeving. Ze is zeer sociaal en kan zich op zeer effectieve wijze een beeld vormen van de belevingswereld van anderen en heeft het vermogen zich op zeer natuurlijke wijze in de ander te verplaatsen. Ze ziet en hoort wat (nog) niet uitgesproken wordt en begrijpt wat een ander motiveert of bezig houdt. Evelien is op professionele wijze in staat dit zonder enige invulling zichtbaar te maken. Ze gaat vooral uit van het zelflerend vermogen en geeft de juiste kaders en ruimte om dit verder te ontwikkelen.  
Paardeninzichten locatie-vierkant compressed

Meer weten over jouw natuurlijk leiderschap? Doe de gratis test!

Test Jouw Natuurlijk Leiderschap

Wat is jouw persoonlijke leiderschapsstijl? Welk gedrag zet jij bij voorkeur in? Wanneer schiet je door naar teveel van het goede en wordt het een valkuil? Of wanneer zet je van iets te weinig in, omdat je het moeilijk vindt?

Kom erachter hoe JIJ in elkaar zit, hoe het bij JOU werkt van binnen en hoe zich dat uit naar buiten. Zowel in je werk, je relaties, je privéleven als de wijze waarop jij invulling geeft aan jouw leven.

Scroll naar boven