Persoonlijke-, loopbaan-, leiderschaps- of teamontwikkeling....

De meerwaarde van SeasonWise voor jou en je team kan groot zijn....

SeasonWise is gespecialiseerd in ontwikkeling van mensen en de samenwerking tussen die mensen. Hoe haal je het optimale uit jezelf, uit de ander en elkaar? Hoe creëer je energie, plezier en resultaat? 

Heb je behoefte aan individuele begeleiding bij jouw groei of werk je liever aan jezelf in een groep? Gaat het over jezelf, of jouw ontwikkeling als verbindend leider? Of is je team toe aan een verdiepende stap? 

Persoonlijk

Corinne 042B8566-2

Persoonlijke- en LoopbaanCoaching

Op maat voor jou

Soms heb je gewoon even iemand nodig als spiegel, begeleider, sparringpartner, breinopener, criticus, meedenker, wegwijzer of doorbraakcoach.

Of het nou gaat over persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven aan je team of organisatie, een loopbaanvraag of een ander thema waar je mee worstelt, in de individuele coaching stem ik mijn werk volledig af op jou. Voorafgaand aan een traject en per sessie kijken we wat nodig is voor de optimale ondersteuning van jouw proces. Jij bepaalt waar je coaching bij nodig hebt, ik kijk welke aanpak daarin voor jou het meest helpend is.

Live op locatie of in mijn coachpraktijk, wandelend door de natuur of per videocall, maar in ieder geval altijd afgestemd op jouw vraag gaan we aan de slag. Ik bied je optimaal maatwerk.

Neem contact met me op voor een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek of kies voor een Sleutelgesprek. Maak kennis met mij en ervaar wat ik voor je kan betekenen.

NIeuwe Geest Coaching meditate-1851165_1920-2

Natuurlijk Lichter Leven

Online programma i.c.m. natuurcoaching

De belangrijkste voorwaarde voor een gelukkig en succesvol leven is meesterschap over je geest. Meesterschap over je denken, je voelen en daarmee je doen en spreken vraagt innerlijk leiderschap. Wat daarvoor nodig is? Bewegen van onbewust-zijn naar bewust-zijn. Leren om NEE te zeggen tegen oude verhalen die je tegen houden en JA te zeggen tegen jezelf, door je potentieel aan te boren en in te zetten.

We worden allemaal bestuurd door een onderbewuste blauwdruk die is ontstaan in onze jeugd. Die blauwdruk (zie het als een kaart van de werkelijkheid) is een belangrijke taak van ons onderbewuste: ons beschermen tegen gevaar. Op basis van dit "oud zeer" maken we in ons volwassen leven nog steeds -onbewust gestuurde- beslissingen. Pas wanneer we ons hiervan bewust worden, deze afleren en een nieuwe aanleren nemen we voorgoed afscheid van die angsten en gaan we ons potentieel verwezenlijken. 

Wil jij je authentieke ik ontdekken en volledig in je kracht komen? Al wandelend door de natuur neem je afscheid van je oude IK en beweeg je stap-voor-stap de persoon die je ten diepste bent en wilt zijn.

Dit programma is een combinatie van één-op-één sessies in de natuur en online opdrachten om je persoonlijke groeiproces te ondersteunen.

bg-sleutelgesprek

Sleutelgesprek

Kort & krachtig nieuwe inzichten

Je voelt dat je eigen beperkende patronen je uit de flow houden. Maar je hebt geen idee hoe je dit kunt doorbreken…. Het is tijd voor diepe zelfreflectie dus. Waarom zit je niet lekker in je vel, waarom reageer je steeds op een manier die niet helpend is, waarom houd je jezelf klein, waarom bereik je niet wat je wilt….? Je weet dat er een betere, grotere versie van jezelf is, maar het lukt je (nog niet) om die te zijn.

Ben je eraan toe om dit te doorbreken en te gaan voor wie je werkelijk bent? In een sleutelgesprek leggen we samen de blauwdruk van de grootste versie van jezelf, maar ook van je meest belemmerende patro(o)n(en) bloot. 

Dit gesprek is de opening naar het loskomen van deze patronen, om van daaruit te leren om je emoties en gedachten te reguleren. Je kunt de kracht van je brein positief benutten om van daaruit te gaan leven zoals jij wilt. Dit gesprek geeft jou de sleutel om hiertoe toegang te krijgen.

Een sleutelgesprek is heel waardevol als 'los' gesprek. Maar het kan ook dienen als een krachtige start voor individuele coaching, het natuurlijk lichter leventraject of een verdiepend traject op het gebied van compleet leiderschap. 

Samen kijken we wat jou het beste zou helpen. Soms is één gesprek voldoende, en anders kan ik je adviseren wat jou écht verder kan brengen in je verlangen.

Leiderschap en Teams

geese-1990202_1920

Leiderschap Coaching

Intensieve verdieping in verbindend leiderschap

De wereld verandert, of sterker er moet iets wezenlijks wijzigen in hoe we elkaar en de wereld benaderen. Een transitie dus, want anders verandert ‘het’ ons. Daar zijn nieuwe leiders voor nodig. Leiders die de weg naar binnen durven te bewandelen, die durven te onderzoeken wie ze diep van binnen zijn en wat ze zouden willen en kunnen bijdragen, voorbij hun ego. Vanuit authentieke kracht kun je zo de juiste beweging bij creëren bij anderen.

Leiderschap van binnen naar buiten dus: ontdek wie je bent en wat je missie is, wat voor jou belangrijke waarden zijn en wat jij daarmee in de wereld wilt zetten. Zodat je altijd op je eigen unieke innerlijke kompas kunt sturen.

Na een traject met mij kun je jezelf met recht een verbindende leider noemen: je durft te vertrouwen op je intuïtie, je weet wat je wilt bijdragen en baseert je keuzes daarop. Keuzes die goed zijn voor jou en voor je omgeving en de wereld als geheel, je haalt het beste in anderen naar boven, bent inspirerend en gericht op ‘samen sterk’.

In dit leiderschapstraject is mijn visie, kennis en ervaring samengebald tot een krachtig JAARPRROGRAMMA, waarin jij als leider een nieuwe laag aanboort in jezelf. Meer weten? Laten we een afspraak maken en kijken hoe ik jou deze belangrijke stap in je leiderschap laat maken!

Team Laarzen groep 042B4257-compressed

Team Coaching

Het onzichtbare zichtbaar maken

Het functioneren van teams kent vele lagen. Dat wat zichtbaar is, zoals structuren, processen, taken, gedrag en resultaten. En dat wat onzichtbaar is, waarvoor je dieper moet kijken. De cultuur, de ongeschreven regels, de onbewuste patronen, de manier van samenwerken, de betrokkenheid… Dat wat voortstuwt of tegenhoudt in de onderstroom, de dynamieken die onbewust het presteren en het plezier van het team beïnvloeden.

Vragen over teamontwikkeling lopen dus ook sterk uiteen. Met een gedegen intake kijk ik mee naar waar de teamvraag werkelijk over lijkt te gaan en welke verdieping nodig is om een volgende stap met elkaar te kunnen zetten. Samen bepalen we de mogelijke route naar een doorbraak.

De inzet van de paarden maakt veelal onderdeel uit van zo’n traject. Paarden zijn een liefdevolle spiegel over wat er speelt in de onderstroom en geven onmiddellijke feedback. Zo wordt het onzichtbare zichtbaar én bespreekbaar. Ze creëren een nieuwe opening en dialoog en geven zo een versnelling aan het ontwikkelingsproces. De werkvormen die we inzetten zijn divers, en voor iedereen veilig te doen, ook als teamleden paarden wat spannend vinden.

Benieuwd naar wat ik en de kudde voor je kunnen betekenen? Neem contact met me op en we gaan samen op verkenning.

girl-489110_1920

TMA Talentenscan

Haal het optimale uit jezelf of je team

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar waarom je doet zoals je doet? Naar wat jouw belangrijkste drijfveren zijn? En welke talenten jij bewuster in kan zetten, zodat je op een natuurlijke wijze invloed hebt? Naar hoe jij jouw authentieke leiderschap kan versterken vanuit wie je bent?

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Met een TMA Talentenscan brengen we in beeld door welke drijfveren jij het meest gedreven wordt. Dit geeft inzicht in waarom jij doet zoals je doet én in jouw talenten en valkuilen. De TMA Talentenscan brengt jouw persoonlijkheid in beeld. En laat ook zien in welke mate jij jouw gedrag aanpast (aan wat je denkt dat de omgeving van je verwacht) en of dat tegen jouw natuur in gaat.

De TMA Talentenscan geeft inzicht in jouw communicatiestijlen, leer- en ontwikkelstijl, ideale werkomgeving en managementstijl en bevat ook ontwikkelsuggesties. Het is een cadeau aan jezelf, maar ondersteunt ook teams en organisaties om samen hun doelen te bereiken met meer plezier en flow.

Meer weten?

Scroll naar boven