Grip op je loopbaan met NL Leert Door!

Gratis Loopbaancoaching voor iedereen

De arbeidsmarkt verandert sneller dan ooit. Ben jij goed voorbereid op de toekomst? Ontdek samen met een coach waar jouw kansen en mogelijkheden liggen!

Ook voor jou!

Je loopbaan is geen vastomlijnd pad. Het is een ontdekkingsreis van leren en ontwikkelen. En soms is wat steun op jouw route, op kruispunten, moeilijke momenten of bij dilemma’s gewenst toch?

Het gratis Ontwikkeladvies NL Leert Door is er voor werkenden, zelfstandig ondernemers en werkzoekenden.

Ben je toe aan een volgende stap in je werk of functie? Twijfel je of je je baan nog wel zo leuk vindt? Wil je weten hoe je op eventuele veranderingen kunt anticiperen? Of vraag je je simpelweg af je af of je wel in de functie zit die jou het beste past? Ben je starter op de arbeidsmarkt en wil je jouw loopbaanroute verhelderen? Of wil je ontdekken hoe je van meer betekenis kan zijn? Of loop je tegen disfunctionele patronen aan in je werk of ondernemerschap en wil je dat nu echt eens aanpakken? Of weet je precies wat je wilt, maar lukt het niet om daar te komen? Of ben je toe aan een volgende stap in jouw leiderschap in en over je werk?

Herken je je hierin? Dan is dit jouw kans! Met behulp van het gratis ontwikkeladvies kunnen we alles bespreken wat bijdraagt aan jouw mogelijkheden en aanpak om op een fijne manier aan het werk te blijven tot aan je pensioen. En de eerste (of eerstvolgende, want hopelijk ben je hierin al actief:-)) stap daarvoor kun je NU zetten!

Hiervoor is er de subsidieregeling NL Leert Door!

De overheid subsidieert met de regeling "NL Leert Door" dat werkend Nederland in beweging blijft. Vanaf 1 december 2020 is er subsidie beschikbaar. Iedereen die werkt of werk zoekt kan gebruik maken van dit gratis ontwikkeladvies ter waarde van €700,-. Dus of je nou werknemer, zzp’er, ondernemer , afstuderend of werkzoekende bent, het is óók voor jou.

Reisbegeleiding op je loopbaanpad...

Wat je krijgt & hoe het werkt

 • Intakegesprek
 • Arbeidsmarktscan

  Een persoonlijkheidsvragenlijst incl. rapportage die je inzicht geeft in hoe je in elkaar zit en wat jouw mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt

 • 4 Uur coaching en begeleiding met een ervaren professionele loopbaancoach
 • Gesprekken en loopbaanopdrachten afgestemd op jouw behoeften
 • Toegang tot een online beroepen- en vacaturebank

We doen dit samen. Ik lever de professionele begeleiding en vraag de subsidie voor je aan. Wat ik van jou vraag is tijd, energie en commitment om dit traject volledig te doorlopen en het optimum eruit te halen. Na je inschrijving ontvang je al de eerste informatie.

nl leert door

"Ontdek waar jij uniek in bent in al je verscheidenheid!"

wat kun je verwachten

Wat kun je verwachten?

Je schrijft je in, ontvangt detailinformatie en we plannen een intakegesprek in. Op basis daarvan bepalen we samen hoe we jouw coachtraject aanvliegen.

We gaan aan de slag vanuit een resultaatgerichte benadering. Jij staat centraal, jij hebt namelijk alle antwoorden al in je, we moeten ze alleen ontsluiten. En daar help ik je bij. Luisterend, invoelend, met opdrachten en reflecterende coachgesprekken. Ik kijk mee, ben je katalysator, behulpzame spiegel en ik help je op weg. En daar waar het nodig is zet ik de juiste werkvormen in om een doorbraak of inzichten te creëren. Mijn gereedschapskist is groot namelijk.  Je krijgt nieuwe inzichten waardoor je met zelfvertrouwen de voor jou juiste stappen zet.

We werken zoveel mogelijk online in deze tijd, maar als het nodig is spreken we af voor een live sessie, liefst in de natuur.

Wat kun je zoal uit dit traject halen?

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn onder andere:

 • Wat zijn jouw kernkwaliteiten en talenten? Wat maakt jou uniek, wat heb jij te bieden?

 • Wat zijn voor jou belangrijke waarden en drijveren? Van waaruit werk jij?

 • Wat is of zijn je passie(s)? Wat wil je echt graag integreren in je werk?

 • Waar krijg je energie van (en wat zijn je energievreters)?

 • Wat is jouw unieke missie? Wat wil je bijdragen? Wat maakt werk voor jou zingevend of zinvol?

 • Wat zijn jouw overtuigingen en in hoeverre zijn deze helpend of belemmerend? Wat houd je waar je nu bent en wat heb je te doen óf los te laten om een stap voorwaarts te maken?

 • Waar wil je op de langere termijn naar toe groeien en een pad voor uitstippelen?

 • Je wilt je eigen bedrijf starten, maar hoe doe je dat? Of vraag je je af hoe jij en je business kunnen doorontwikkelen?

 • Als je weet wat je wilt, hoe kom je daar dan? Welke stappen ga je zetten?

 • Een (online) profiel, brief en CV die zorgen dat je wordt uitgenodigd.

Wil je meer informatie of je direct aanmelden?

bg1

Benieuwd naar jouw stip aan de horizon? Wil je jezelf verder ontwikkelen in je werk?

De subsidiecodes zijn helaas op. Je kunt je niet meer inschrijven. 

Maar, laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op, zogauw er weer een nieuwe subsidieronde komt!

Mijn doel?

"Jou helpen om jezelf zo goed te leren kennen dat je weet hoe en waar je je talenten het liefst wilt inzetten, zodat je jouw potentieel kan laten zien en ontwikkelen. Ik help je op weg naar werk waar je gemotiveerd met plezier en energie van geniet."

 • (NB. Deze gegevens zijn nodig voor de subsidieregistratie; alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld; wij houden ons aan de AVG-wetgeving en Gedragscode van de NOLOC en subsidieregeling NL Leert Door)

Waarom zou je deelnemen?

Werk en de arbeidsmarkt veranderen continu. Of het nu door technologische- of marktontwikkelingen is of door maatschappelijke ontwikkelingen zoals corona. Of het nu komt doordat je baan is weggevallen of omdat je zelf wilt nadenken over wat echt bij je past. De tijd van een baan voor het leven is niet meer. Omdat de maatschappij anders werkt, maar ook en vooral omdat jij als mens je ontwikkelt.

Het is belangrijk dat je werk doet wat aansluit op je talenten, waar je energie van krijgt en blij van wordt. En natuurlijk dat je je blijft ontwikkelen. Zo blijf je wendbaar, productief en -zoals ze dat zo mooi noemen- duurzaam inzetbaar.

Deze loopbaancoaching is een prachtige kans om een stap in je loopbaan én in je ontwikkeling te maken. Dus twijfel niet langer, en gun jezelf deze gratis kans!

Scroll naar boven