Maak kennis met Corinne Kassels

Transformatiecoach, teamcoach, zelfontwikkelaar en blije geest

Palen in water IMG_3021 vierkant compressed

Als kind al waren een paar dingen voor mij belangrijk: buiten spelen, genieten van de natuur, dieren, nieuwe dingen leren en samenzijn met anderen.

En eigenlijk is daar niet veel in veranderd. Maar wél in de vorm en intensiteit gelukkig!

Mijn nieuwsgierigheid naar mensen en werkelijk begrijpen wat er nodig is om ze hun potentieel te laten ontwikkelen leidden tot interessante en impactvolle rollen als leidinggevende. Daardoor heb ik de vele en complexe facetten van leiderschap persoonlijk mogen ervaren. En -mét vallen en opstaan, met diepte- en hoogtepunten, prachtige transformaties in mensen en teams gecreëerd.

Dit is nu de bron van mijn coach- en trainerschap. Vanuit de eigen ervaring in combinatie met continue ontwikkeling als mens en professional kan ik nu jou en je team helpen om de juiste stappen te maken.

"Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf."

- Galileo Galilei

Over Corinne

Hoe het begon
Na mijn studie Chemische Technologie heb ik ruim 25 jaar werkervaring opgedaan in overwegend leidinggevende- en managementfuncties, op allerlei niveaus, in allerlei settings en organisaties.

Ik leerde hoe organisaties werken, de dynamieken die kunnen spelen, hoe mensen daarin acteren, hoe je jezelf staande houdt, hoe je teams ontwikkelt en mensen in hun kracht krijgt, hoe je je plek inneemt, hoe je van A naar B komt etc. Ik was in staat anderen in beweging te krijgen. Voor hun eigen groei en voor die van het grotere geheel waar ze deel van uitmaakten.

Ik leerde kijken, voelen, luisteren, analyseren. Wat speelt er hier? Waar gaat het hier werkelijk over? Wat speelt er in de onderstroom? Wat wordt niet gezegd maar wel gevoeld en is van grote invloed? Wat moet (soms eerst) worden gezien en erkend voordat we verder kunnen? Wat is er nodig? En zo nog veel meer....

Kortom...
Ik werd -boven alles- gedreven door mijn passie om mensen en teams te ondersteunen in hun ontwikkeling. Ik geniet ervan als nieuwe inzichten leiden tot verwondering, nieuwe mogelijkheden, initiatief, regie, blijheid en energie en uiteindelijk verandering.

Maar...
Ik belandde in een ernstige burn-out leidde vervolgens tot een echte transformatie in mezelf. Ik was namelijk aan mezelf voorbij gegaan... Een pijnlijke maar ó zo verrijkende periode brak aan. Door persoonlijke ontwikkeling herstelde ik de verbinding met mijn diepste verlangens en met wie ik werkelijk wil en kan zijn. En daardoor wist ik ook dat de wijsheid van de natuur die ik als kind zo sterk ervoer, onderdeel van mijn werk als coach en trainer zou worden. Sinds een aantal jaren coach en train ik op die wijze jou, je team en organisatie om het juiste pad te vinden.

Achtergrond & opleidingen
Naast allerlei bedrijfskundige- en leiderschapstrainingen in de loop der jaren zocht ik als coach en trainer verdere verdieping. Ik volgde intensieve coachopleidingen, verdiepte me in NLP en neurosemantiek, Voice Dialogue, Cultuurverandering, Systemisch Werk voor mens en organisatie, diverse (team)coach-opleidingen, intuïtieve ontwikkeling en ik werd 'Meesterlijk Trainer'. Sinds de paarden op mijn pad zijn, kwamen daar trainingen Horsemanship en Systemisch (team)coachen met paarden bij.

Over mijn passie
Als kind was het mijn grote droom om dierenarts te worden. Het leven liep anders, maar de passie voor dieren en natuur bleef. Sinds ik weer contact maakte met mijn grote droom, komen de dieren op een andere wijze op mijn pad. The Law of Attraction in de praktijk! De paarden brengen nu mijn passie voor mensontwikkeling en de natuur bijeen. Zo mag ik nu de wijsheid die de natuur en dieren ons bieden inzetten in een krachtige vorm die samenkomt in SeasonWise. Kortom, ik prijs mij gelukkig!

Test Jouw Natuurlijk Leiderschap

Wat is jouw persoonlijke leiderschapsstijl? Welk gedrag zet jij bij voorkeur in? Wanneer schiet je door naar teveel van het goede en wordt het een valkuil? Of wanneer zet je van iets te weinig in, omdat je het moeilijk vindt?

Kom erachter hoe JIJ in elkaar zit, hoe het bij JOU werkt van binnen en hoe zich dat uit naar buiten. Zowel in je werk, je relaties, je privéleven als de wijze waarop jij invulling geeft aan jouw leven.

Scroll naar boven